در هفته پژوهش و فناوری، بیش از ۳۲۰ دانش‌آموز از خانه علم دانشگاه بازدید کردند

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری از تاریخ ۱۲ تا ۱۷ آذرماه ۱۴۰۱، بیش از ۳۲۰ دانش‌آموز پایه‌های هفتم تا دوازدهم مدارس شهید بهشتی، دکتر حسابی، عفاف، فرزانگان زنجان، ریحانه رسول(ص)، دبیرستان حدیث روستای سایان و دبیرستان فرزانگان خرمدره، از خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و نمایشگاه شگفتی‌های علم آن بازدید کردند.

در هر بازدید، دانش‌آموزان طی یک برنامه ۱۸۰ دقیقه‌ای، از هفت غرفه‌ علمی‌-‌آموزشی خانه علم (ریاضی، فیزیک، شیمی، علوم زمین، علوم زیستی و غرفه فناوری) بازدید کردند و با رشته‌های مختلف علوم پایه و جذابیت‌های هرکدام آشنا شدند.

از نکات بارز این بازدیدها، شور و هیجان بالای دانش‌آموزان و رضایت خاطر مسئولین مدارس از برنامه‌های اجراشده بود. بسیاری از این دانش‌آموزان، مهم‌ترین دستاورد خود از بازدید را کشف علاقه خود به یکی از رشته‌های علوم پایه می‌دانستند که از آن آگاه نبودند.

شنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۱

در هفته پژوهش و فناوری، بیش از ۳۲۰ دانش‌آموز از خانه علم دانشگاه بازدید کردند