کسب مقام دوم رابطین برتر مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور توسط رابط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه

آقای عباس بیگلری مدیری اداری و پشتیبانی و رابط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان موفق به کسب مقام دوم رابطین برتر مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور بر اساس عملکرد و میزان پیشرفت سال ۱۴۰۲ شد. ایشان از میان ۸۵۰ رابط عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور، موفق به کسب این مقام شده است. شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور، هرساله براساس میزان عملکرد رتبه بندی آزمایشگاه‌ها و رابطین را براساس خدمات‌رسانی کشوری بررسی و نتایج آن را اعلام می‌دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رتبه بندی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور به صفحه وبسایت مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور مراجعه فرمائید.

ریاست دانشگاه کسب این موفقیت را به اعضای محترم دانشگاه به ویژه مدیران و کارشناسان آزمایشگاه مرکزی علی‌الخصوص ایشان تبریک گفته و برای ایشان، آرزوی موفقیت بیشتر در تمامی عرصه‌های علم و دانش دارد.

شنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۳