دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه
the IASBS and its gardens

تاریخچه دانشگاه

درباره دانشگاه

با موافقت وزارت فرهنگ و آموزش عالی در سال ۱۳۷۱، مرکز تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان توسط دکتر یوسف ثبوتی و دکتر محمدرضا خواجه‌پور تاسيس شد. همچنین در سال ۱۳۹۱ تبدیل به دانشگاه گردید و در سال ۱۳۹۶ با تغییر نام به دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موافقت گردید.
هدف دانشگاه،‌ ايجاد يك محيط آموزشی پیشرو و جو پژوهشی پويا است كه در آن آموزش علوم پايه در عالی‌ترين سطح با پژوهش بنيادی و كاربردی همراه باشد. دانشگاه از نظر آموزشی عمدتاً به تربيت دانشجو در مقاطع كارشناسی‌ارشد و دكتری در علوم پايه و در مقطع كارشناسی رشته فناوری اطلاعات می‌پردازد. همچنین دانشگاه مبدع دوره‌های دکتری پیوسته فیزیک و دوره‌های دکتری مستقیم (کارشناسی تا دکتری) نیز می‌باشد.
از نظر فعاليت‌های علمی، ‌فنی و فرهنگی با مؤسسات آموزشی و صنايع منطقه همكاری دارد و در ارتقای سطح عمومی و علمی منطقه و كشور سهيم است. ارتباطات و همكاری‌های بين‌المللی دانشگاه به صورت وسيع و دوطرفه است.
امكان دسترسی دانشجويان در تمام ساعات شبانه‌‌روز به اساتيد تمام‌وقت مقيم زنجان و تسهيلات آموزشی و پژوهشی دانشگاه، از مشخصات منحصر به فرد دانشگاه تحصيلات تكميلی علوم پايه زنجان است. این دانشگاه به‌عنوان یکی از قوی‌ترین مراکز تحقیقاتی در کشور شناخته شده است. همچنین این دانشگاه توسط QS در ۳ رشته فیزیک، شیمی و ریاضی به عنوان بهترین دانشگاه در ایران معرفی گردیده است.

آمار و اطلاعات دانشگاه:

Prof. Yousef Sobouti

پروفسور یوسف ثبوتی

بنیان‌گذار مرکز تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان

به گذشته كه می‌نگرم از آنچه كه دانشجو و استاد و كاركنان، دست در دست هم، انجام داده‌ایم راضی هستم. دانشگاه تحصیلات تكمیلی علوم پایه – زنجان، در داخل و خارج كشور، صاحب‌نام شده است. استاد و دانشجویش می‌توانند در خط مقدم ناشناخته‌های دانش و تكنولوژی گام بردارند.