دانشجوی رشته علوم کامپیوتر، امیررضا محمدی، در بین 10 بازیکن برتر مسابقات قهرمانی کشوری گلف قرار گرفت

مسابقات گلف قهرمانی کشوری رده سنی 18 الی 55 سال، طی 4 روز، 12 لغایت15 مهر ماه سال 1398 با حضور 21 تیم و 84 بازیکن در مجموعه ورزشی انقلاب تهران برگزار شد. در این مسابقات، امیررضا محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم کامپیوتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان، موفق شد با قرارگیری میان 10 بازیکن برتر این مسابقات (با احتساب هندی کپ رسمی فدراسیون گلف) توانست شانس حضور خود در اردو تیم ملی را افزایش دهد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت را به دانشجویان ورزشکار و جامعه ورزشی دانشگاه، علی‌الخصوص این دانشجوی برجسته، تبریک و تهنیت می‌گوید و امیدوار است وی در دیگر مسابقات نیز به شایستگی بدرخشد.

دوشنبه، ۶ آبان ۱۳۹۸