بیست‌وششمین گردهمایی فیزیک ماده چگال: ۲۲-۲۱ خرداد ۹۹

بیست‌وششمین گردهمايي سالانه فيزيك ماده چگال ۲۱ تا ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ در دانشگاه تحصيلات تكميلي علوم پايه زنجان برگزار خواهد شد. هدف از این گردهمایی فراهم آوردن محیطی برای ارائه نتایج پژوهشی، گفتگو و تبادل نظر در زمینه‌های تجربی و نظری فیزیک ماده چگال است. این گردهمایی فرصت مناسبی برای دانش‌پژوهان جوان و دانشجویان است که با شرکت در آن تجربه کسب کنند.

شرکت­‌کنندگان در این گردهمایی می­‌توانند برای ارائه مقالات به صورت پوستر درخواست کنند. مقالات ارسال شده توسط کمیته داوران گردهمایی داوری خواهد شد. سخنرانان مدعو در این گردهمایی در زمینه­‌های ماده چگال، مواد نرم و زیستی و سیستم­‌های پیچیده سخنرانی خواهند کرد.

شایان ذکر است آخرین مهلت شرکت و ارسال مقالات در گردهمایی ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ می­‌باشد. برای ثبت­‌نام و اطلاعات بیشتر به سایت گردهمایی مراجعه فرمایید.

چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

بیست‌وششمین گردهمایی فیزیک ماده چگال: ۲۲-۲۱ خرداد ۹۹