گرامی‌داشت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و جان‌باختگان سانحه غم‌بار هواپیمای اوکراینی

گرامی‌داشت چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و جان‌باختگان عزیز سانحه غم‌بار هواپیمای اوکراینی، در روز دوشنبه 28 بهمن ماه 1398، در سالن همایش دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد.

در این برنامه ابتدا دکتر بابک کریمی، ریاست محترم دانشگاه، پس از تبریک ایام ا... دهه فجر و سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و گرامی‌داشت روز زن، ضمن عرض خوشامدگویی به آیت ا... خاتمی، امام جمعه محترم زنجان و سردار احمد کریم‌پور، مشاور عالی سردار شهید سلیمانی و مدیران محترم لشکری و کشوری حاضر در جلسه، برگزاری این برنامه را سوگواریِ شهادت سردار سلیمانی و هموطنان عزیزمان در حادثه غم‌بار هواپیمای اوکراینی و همدردی با ملت شریف ایران، بیان داشتند.

آیت ا... خاتمی، امام‌جمعه معزز زنجان نیز، در زمینه مکتب شهادت در شیعه و اوضاع ژئوپولیتیک  منطقه پس از این شهادت، سخنرانی نمودند. پس از ایشان، سردار کریم‌پور، هم‌سنگر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، به ابعاد مهم شخصیتی ایشان از جمله مردم‌دوستی، ایثار، از جان گذشتگی در راه اسلام و ایران، شجاعت و رشادت پرداختند.

همچنین در این مراسم، کلیپ‌هایی برای سردار دل‌ها، شهید حاج قاسم سلیمانی و جان‌باختگان عزیز سانحه هواپیمای اوکراینی، که به همت دانشجویان دفتر بسیج شهید شهریاری دانشگاه تدوین شده بود، به نمایش گذاشته شد.

گزیده ای از دل‌نوشته دکتر بابک کریمی برای شهید سردار سلیمانی

چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸