اطلاعیه شماره 1- پیشگیری و کنترل شیوع کرونا ویروس

به اطلاع دانشجویان محترم دانشگاه می‌رساند با تصویب شورای تأمین استان زنجان جهت پیشگیری از شیوع بیماری‌های واگیردار، کلیه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه از روز دوشنبه، پنجم اسفند ماه تا آخر هفته جاری تعطیل اعلام می‌شود. هرگونه تصمیم برای ادامه تعطیلی با هماهنگی و تصویب شورای تأمین استان متعاقباً اعلام خواهد شد.
طبق مصوبه شورای آموزشی دانشگاه و تأیید ریاست دانشگاه، کلیه امتحانات فصل زمستان به ابتدای فصل بهار 99 منتقل می شود. تقویم آموزشی جدید فصل بهار نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.
دانشجویان ساکن خوابگاه می بایست در اسرع وقت، خوابگاه های خود را به صورت کامل تخلیه نمایند تا امور دانشجویی دانشگاه اقدامات لازم جهت ضدعفونی کردن این مکان ها را انجام دهد.
همچنین سلف سرویس، سالن ورزشی و کتابخانه دانشگاه از روز سه شنبه ششم اسفندماه تعطیل خواهد بود.

یکشنبه، ۴ اسفند ۱۳۹۸

اطلاعیه شماره 1- پیشگیری و کنترل شیوع کرونا ویروس