ضرورت برنامه‌ریزی برای دفاع از پایان‌نامه‌ها به صورت غیرحضوری

نشست مجازی (وبینار) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سراسر کشور، روز یکشنبه 24 فروردین 1399 به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد. در این نشست، راهکارها و ضرورت برنامه‌ریزی برای پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی، در زمان پیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری کرونا مطرح شد.

دکتر بابک کریمی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این زمینه، برقراری بیش از 95 درصد کلاس‌ها به صورت مجازی را اعلام داشتند. ایشان لزوم برنامه‌ریزی برای دفاع از پایان‌نامه‌ها به صورت غیرحضوری و برگزاری کلاس‌های آزمایشگاهی در دوره تابستان را از دیگر اقدامات انجام شده در این دوران بیان داشتند. همچنین ایشان، برای تامین هزینه دانشجویان جهت حضور در کلاس‌های مجازی، برای هر دانشجو بسته اینترنتی سه ماهه 108 گیگابایت از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه اختصاص داده‌اند.

در این نشست مجازی، روسای دانشگاه‌های صنعتی شریف، سمنان و بوعلی سینای همدان نیز گزارش عملکرد ارائه دادند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه این نشست مجازی به لینک خبری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مراجعه نمائید.

دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۳۹۹

ضرورت برنامه‌ریزی برای دفاع از پایان‌نامه‌ها به صورت غیرحضوری