رادیو اینترنتی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، در هفته گرامی‌داشت مقام معلم، راه‌اندازی شد

رادیو اینترنتی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، همزمان با هفته گرامی‌داشت مقام معلم، به منظور افزایش ارتباط اعضای دانشگاه با یکدیگر در دوره مقابله با ویروس کرونا و به همت جمعی از دانشجویان راه‌اندازی شد. رادیو اینترنتی دانشگاه با انتشار اولین پادکست شروع به کار خود را اعلام کرد.

در این پادکست، دکتر بابک کریمی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ضمن تبریک روز معلم، استفاده شایسته از ابزارهای به‌روز فناوری را از عوامل افزایش دانش جمعی و ایجاد محیط دانشگاهی پویاتر و شادتر برشمردند که باعث کوتاه شدن فاصله‌ها در دوران مقابله با ویروس کرونا برای هم‌دانشگاهیان می‌شود. ایشان با اشاره به ویژگی خاص دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، فعالیت‌های دانشگاه را در این دوران، بسیارنوآورانه توصیف کردند.

همچنین در این پادکست، دکتر یوسف ثبوتی بنیان‌گذار دانشگاه، دکتر صادقی بی‌غم، دکتر شیوا اکبری بیرگانی و برخی دیگر اساتید و دانشجویان خاطرات خود را درباره دوران تدریس و رابطه استاد و دانشجو بیان داشتند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دسترسی به رادیو دانشگاه به لینک مربوطه مراجعه نمائید.

جمعه، ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹