کارگاه مجازی آشنایی با تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برگزار شد

کارگاه آشنایی با تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، در روز 10 تیرماه 1399 ساعت 18، با هدف ارائه راهکارهای پشتیبانی بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان مستعد کشوری، به صورت مجازی (وبینار) در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد.

در این کارگاه که با حضور پررنگ علاقه‌مندان، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه برگزار شد، دکتر سیف‌اله رسولی رئیس بنیاد ملی نخبگان استان زنجان و آقای محمد مرادی مدیر واحد هماهنگی، نظارت و اجتماعات نخبگانی، به ارائه مطلب در زمینه فعالیت‌های حمایتی و پشتیبانی از نخبگان کشوری پرداختند. از جمله مباحث مورد علاقه شرکت‌کنندگان، آشنایی با شیوه‌نامه‌های بهره‌مندی از تسهیلات نظام‌وظیفه برای دانش‌آموختگان برتر و همچنین پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد در سال تحصیلی جدید بود. در انتهای این کارگاه، جلسه پرسش و پاسخ به صورت مجازی نیز برگزار شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه فعالیت‌های بنیاد ملی نخبگان استان زنجان به این لینک مراجعه نمایید.

چهارشنبه، ۱۱ تیر ۱۳۹۹

کارگاه مجازی آشنایی با تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برگزار شد