نشست هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان به صورت مجازی (وبینار) برگزار شد

نشست صمیمانه اعضای هیات رئیسه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با دانشجویان، صبح روز چهارشنبه 18 تیرماه 1399 با هدف برقراری ارتباط موثر و مشارکت فعال دانشجویان در بهبود روند اجرایی و حوزه آموزشی و پژوهشی در دوران مقابله با بیماری کرونا، به صورت مجازی (وبینار) برگزار شد.

در این نشست که با حضور تعداد قابل ملاحظه‌ای از دانشجویان و برخی مدیران دانشگاه برگزار شد، دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، به ارائه مطالبی در زمینه فعالیت‌های انجام‌شده پیشگیرانه و درمانی دانشگاه در دوران مقابله با کرونا پرداختند. ایشان در زمینه اقدامات حمایتی و پشتیبانی دانشگاه برای دانشجویان، به مجموعه اقدامات آماده‌سازی پیش از ورود دانشجویان و مواردی همچون آماده‌سازی پلتفرم آموزش مجازی و اعطای کمک هزینه بسته اینترنتی 100 گیگابایتی اشاره داشتند.

از دیگر موارد حائز اهمیت، می‌توان فازبندی‌ چهارگانه برای ورود دانشجویان در چارچوب پروتکل‌های کمیته‌های سلامت و ایمنی و هیات رئیسه دانشگاه را نام برد که فاز نخست آن با حضور دانشجویان دکتری در خوابگاه و تامین امکانات رفاهی، تغذیه و اقامت به مرحله اجرا درآمده است.

در بخش پرسش و پاسخ نیز، نمایندگان دانشجویان، نظرات و پیشنهادات جمع‌آوری شده در خصوص مسائل آموزشی از جمله امکانات ارائه‌شده برای ارتباط از راه دور و برگزاری امتحانات به صورت مجازی را ارائه کردند. پس از استماع نظرات دانشجویان و پاسخگویی به برخی از سوالات مطروحه توسط اعضای هیات رئیسه، مقرر شد مسائل و پیشنهادات مذکور در کمیته‌های مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و نسبت به ارائه راهکارهای مناسب برای کاهش مشکلات دانشجویان در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و به‌ویژه در بخش پلتفرم آموزش مجازی دانشگاه  مساعدت لازم صورت گیرد.

در پایان، رئیس دانشگاه، ضمن اظهار خرسندی از ارتباط شنیداری با دانشجویان و تشکر از حضور فعال آنان در این نشست، بر لزوم تشکیل نشست‌های مجازی هیات رئیسه دانشگاه و دانشجویان در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر تاکید کردند.

چهارشنبه، ۱۸ تیر ۱۳۹۹

فایل های پیوست شده