سخنرانی مجازی استفاده از روش‌های بازگشتی در ساخت مدارهای دیجیتال و سخت‌افزار توسط دکتر بهروز پرهامی، استاد برجسته دانشگاه کالیفرنیا

دکتر بهروز پرهامی، استاد دانشگاه کالیفرنیا، سنتاباربارا، در تاریخ پانزدهم شهریور ماه، موضوع استفاده از روش‌های بازگشتی در ساخت مدارهای دیجیتال و سخت‌افزار را در دانشکده علوم رایانه و فناوری اطلاعات ‌عرضه خواهند کرد.

دور جدید سخنرانی‌های دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات در تاریخ ۱۵ شهریور ماه آغاز خواهد شد. سخنران نخست، استاد گرانقدر جناب آقای دکتر بهروز پرهامی، استاد دانشگاه کالیفرنیا در سنتا باربارا، هستند که در علم و صنعت کامپیوتر ایران دارای فضل تقدم و «ابتکار عمل» هستند.

دکتر بهروز پرهامی، دانش‌آموخته دکتری علوم کامپیوتر، دانشگاه یوسی‌ال‌اِی، ۱۳۵۲، استاد دانشگاه کالیفرنیا در سنتا باربارا و معاون پیشین کالج مهندسی آن دانشگاه است که در حال حاضر به تدریس و پژوهش در رشتۀ معماری و سخت افزار کامپیوتر و رایانش وابسته‌پذیر اشتغال دارد. وی ، عضو برجسته و پیوسته انجمن بین‌المللی مهندسان برق و الکترونیک IEEE، عضو برجسته انجمن انفورماتیک ایران، انستیتوی مهندسی و تکنولوژی IET، و انجمن کامپیوتر بریتانیاست و جوایز متعددی دریافت کرده است. از ایشان شش کتاب و بیش از ۳۰۰ مقاله منتشر شده است.  استاد پرهامی از ۱۳۵۳ تا ۱۳۶۷ عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف بودند. ایشان یکی از پایه‌گذاران اصلی انجمن انفورماتیک ایران و بنیان‌گذار و سردبیر «گزارش کامپیوتر» بودند. مطالعۀ زبان و خط فارسی برای استفاده در کامپیوتر و مسائل انتقال تکنولوژی و استانداردسازی و طراحی نخستین برنامه مهندسی کامپیوتر در ایران از دیگر کارهای ایشان بوده است.

سخنرانی استاد پرهامی در رابطه با استفاده از روش‌های بازگشتی در ساخت مدارهای دیجیتال و سخت‌افزار است. از علاقمندان دعوت می‌شود در این سخنرانی شرکت نمایند.

اطلاعات سخنرانی:

عنوان: روش‌های بازگشتی برای ساخت مدارهای دیجیتال

چکیده: روش‌های بازگشتی معمولا با مباحث طراحی الگوریتم و برنامه‌نویسی مرتبط هستند.

در این سخنرانی، نشان داده خواهد شد که می‌توان از روش بازگشتی در ساخت و تولید (سنتز) سخت‌افزاری نیز بهره برد. این به‌کارگیری منجر به مزایایی چند، همچون زمان طراحی، اعتبار‌سنجی/صحت‌سنجی، بازبه‌کار‌گیری مولفه‌ها، و ایجاد ساختار انطباق‌پذیر با وی‌ال‌اس‌آی VLSI خواهد شد. جهت معرفی روش و مزایای استفاده از مفهوم بازگشت از مثالی شناخته شده (شبکه‌های تبدیل فوریه سریع) و هم‌چنین دو مثال کمتر شناخته‌شده (ضرب‌کننده‌ها؛ شبکه‌های مرتب‌سازی) استفاده خواهد شد. سپس، نتایج تحقیقات و پژوهش‌ها روی ساخت بازگشتی چند شبکه شمارشی ارائه خواهد شد. شمارنده‌هائی چون شمارنده‌های موازی، بازرسی وزن، مدارهای آستانه و آستانه-معکوس، و شمارنده‌های آستانه بازه‌ای چند نمونه از شبکه‌های شمارشی هستند که بررسی خواهند شد.

شنبه، ۱۵ شهریور ۱۳۹۹