مراسم گرامی‌داشت روز کارمند و تجلیل از بازنشستگان دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامی‌داشت روز کارمند و تجلیل از بازنشستگان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، صبح روز دوشنبه 24 شهریور ماه 1399 در فضای سبز کنار کتابخانه ترکمان با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

در این مراسم ابتدا آقای دکتر یوسف ثبوتی بنیان‌گذار محترم دانشگاه، در سخنرانی خود، ضمن قرائت یکی از مقالات مرتبط با بیماری کروناویروس، لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نشر اطلاعات و دانسته‌های مربوط به این ویروس را به عنوان عامل مهم در برقراری سلامت اعضای دانشگاه نام بردند. سپس آقای دکتر بابک کریمی رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با تاکید بر قدر و منزلت کارمندان و بازنشستگان، دیدار حضوری با آنان را موجب مسرت و تجدید روحیه کاری در این دوران سخت برشمردند. و اشاره کردند که سرشت انسانی چنین است که در شرایط سخت برترین آثار خود را نمایان می‌سازد. ایشان سرمایه انسانی و بدنه کارمندی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را به عنوان عنصر اصلی حرکت، چابکی و پویایی دانشگاه در این دوران نام برده و با تاکید بر تاثیرپذیری اعضای دانشگاه از یکدیگر، توصیه کردند انتقال حس نشاط و قدرشناسی از زحمات دیگران باعث می‌شود که فضای دانشگاه برای انجام خدمت بهتر شود. و از همه همکاران که دوشادوش مدیریت در این شرایط سخت به خوبی امور دانشگاه را به انجام رساندند تقدیر و تشکر بعمل آورند. ایشان اشاره کردند که قدردانی یکی از مفاهیم بلند انسانی است که حال همه را خوب می‌کند و آماده‌مان می‌کند تا هر روز در اندیشه خدمت‌رسانی بهتر باشیم.

همچنین در ادامه این مراسم، چند نفر از بازنشستگان و کارمندان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به بیان تجربیات، خاطرات و پیشنهادات خود پرداختند. سپس دکتر رشید زارع نهندی، معاون اداری-مالی و آموزشی-پژوهشی، با ارائه آمارهای مختلف در خصوص امور اداری، خاطرنشان کردند توانمندی‌های کارکنان و احترام به ارباب‌رجوع این دانشگاه یکی از مهمترین عوامل پیشرفت و توسعه از بدو تاسیس در این دانشگاه بوده است.

در پایان این مراسم، از مدیریت و کارشناسان واحدهای «دفتر طرح و برنامه» و «مرکز رایانه و خدمات فناوری اطلاعات» به عنوان واحدهای برتر دانشگاه تقدیر شد. بخش دیگری از مراسم تقدیر به بازنشستگان دانشگاه اختصاص داشت که از آن‌ها و یا خانواده محترم بازنشستگان فقید نیز تجلیل و قدردانی به‌عمل آمد.

دوشنبه، ۲۴ شهریور ۱۳۹۹

مراسم گرامی‌داشت روز کارمند و تجلیل از بازنشستگان دانشگاه برگزار شد