پیام تسلیت ترور ناجوانمردانه دانشمند شهید محسن فخری‌زاده

دشمنان انقلاب و ایران، بار دیگر با ترور ناجوانمردانه و کوردلانه خود، استادی دیگر از جامعه دانشگاهی، دانشمند عزیز و دلسوز و مدیر توانمند، جناب آقای محسن فخری‌زاده را به شهادت رساندند تا به ظن پوچ و گمان واهی خود مسیر پیشرفت همه‌جانبه کشور و استقلال و سرافرازی میهن عزیزمان را سد کند. عاملین این ترور ناجوانمردانه باید بدانند که اینگونه حرکات غیر انسانی نه تنها مانع پیشرفت کشور نخواهد شد، بلکه عزم دانشگاهیان برای رشد علم و فناوری در کشور را افزون‌تر می‌سازد.

اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ضمن محکوم کردن این اقدام غیرانسانی، ناجوانمردانه و تروریستی، با عرض تسلیت و تعزیت به جامعه دانشگاهیان به ویژه خانواده محترم این دانشمند شهید و مردم شریف ایران، علو درجات را برای ایشان از درگاه خداوند منان خواستارند.

شنبه، ۸ آذر ۱۳۹۹

پیام تسلیت ترور ناجوانمردانه دانشمند شهید محسن فخری‌زاده