ششمین همایش منطقه‌ای تغییر اقلیم و گرمایش زمین، ۱۴ و ۱۵ اسفند ۱۳۹۹

پژوهشکده تغییر اقلیم و گرمایش زمین، ششمین همایش منطقه‌ای تغییر اقلیم و گرمایش زمین را در تاریخ ۱۴ و ۱۵ اسفند سال ۱۳۹۹ به صورت مجازی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار خواهد کرد.

در این همایش، پژوهشگران به بحث و تبادل دانش در زمینه‌های مرتبط با تغییر اقلیم و آموزش، تغییر اقلیم و بحران آب (سطحی و زیرزمینی)، انرژی­‌های نو و تجدید‌پذیر، مدل‌سازی و پیش‌بینی تغییر اقلیم (منطقه‌­ای و جهانی)، دیرینه اقلیم و رسوب‌شناسی، تغییر اقلیم و مخاطرات زمین (ریزگرد، سیل، فرونشست، خشکسالی و ...)، تغییر اقلیم و سلامت، تغییر اقلیم کشاورزی و امنیت غذا، اقلیم و معماری سنتی، مدیریت پایدار انرژی و آب: چالش­‌ها و راهکارها، گازهای گلخانه­‌ای ایران و راه‌کارهای کاهش آن خواهند پرداخت.

پژوهشگران علاقه‌مند می‌توانند برای ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی همایش مراجعه نمایند.

پنجشنبه، ۱۴ اسفند ۱۳۹۹

فایل های پیوست شده