دهمین جایزه شهید علیمحمدی به دکتر امین بابازاده، دانش‌آموخته دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اعطا شد

دهمین جایزه شهید علیمحمدی در رشته فیزیک به دکتر امین بابازاده، فارغ‌التحصیل دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، اعطا شد.

این جایزه از میان ۱۰ نفر از متقاضیان فارغ‌التحصیل دکتری فیزیک دانشگاه‌های کشور به دکتر امین بابازاده، دانش‌آموخته گرایش اپتیک برای رساله دکتری ایشان با عنوان «تبدیل طول موج کلاسیکی و کوانتومی نور در محیط‌های غیرخطی مرتبۀ دوم» با راهنمایی دکتر رحمان نوروزی تعلق گرفت. به دلیل شرایط همه‌گیری ویروس کووید-19، مراسم اعطای این جایزه در سال 1399 برگزار نخواهد شد و به صورت مجازی با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر دانشگاه‌های کشور برگزار خواهد شد.

جایزه علیمحمدی از سال ۱۳۹۰ با همکاری پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و انجمن فیزیک ایران به رساله‌های برتر دکتری فیزیک که در داخل کشور تهیه شده و طی ۳ سال منتهی به سال اعطای جایزه مرحله دفاع را گذرانده باشند، اعطا می‌شود. این جایزه به پاس خدمات علمی و دانشگاهی دکتر مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران و اولین دانش‌آموخته دکتری فیزیک داخل کشور، به نام او نامگذاری شده است.

یکشنبه، ۲۱ دی ۱۳۹۹