دکتر یوسف ثبوتی به عنوان برگزیده ویژه در سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی انتخاب شدند

در سی‌و‌چهارمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی که روز یکشنبه ۱۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ برگزار شد، دکتر یوسف ثبوتی استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به عنوان برگزیده ویژه معرفی شدند.
در این مراسم، برترین طرح‌های سی‌وچهارمین جشنواره‌ بین‌المللی خوارزمی و بیست‌ودومین جشنواره‌ جوان خوارزمی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری معرفی و تقدیر شدند.

دکتر یوسف ثبوتی با طرح «نقش ماندگار در توسعه آموزش و پژوهش» موفق به کسب این رتبه شدند و از ایشان تجلیل به عمل آمد.

مدیریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت ارزشمند را به ایشان و همه اعضای دانشگاه تبریک می‌گوید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه «طرح‌های برگزیده سی‌وچهارمین جشنواره بین المللی خوارزمی» به این لینک و جهت دسترسی به انعکاس خبری این جشنواره به سایت فرهنگستان علوم و سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مراجعه فرمائید.

دوشنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۹

فایل های پیوست شده