رتبه هشتم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در نظام رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در میان دانشگاه‌های جامع کشور

با افتخار به اطلاع می‌رساند، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان همانند سال گذشته، موفق به کسب رتبه هشتم در میان دانشگاه‌های جامع کشور از سوی نظام رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در سال تحصیلی 1396- 1395شده است. مدیریت دانشگاه این دستاورد و موفقیت چشم‌گیر را به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریک می گوید. بدون شک، کسب چنین جایگاهی در میان دانشگاه‌های بزرگ و جامع کشور، مرهون نگاه کیفی و آرمانی، و تلاش مشترک و مجدانه یکایک این عزیزان بوده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت رسمی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و خبر سایت رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مراجعه نمائید.

دوشنبه، ۸ مرداد ۱۳۹۷