گرامی‌داشت درگذشت دوست و همکار محترم آقای دکتر ولادیمیر کروگلوف

با اندوه فراوان به اطلاع می‌رسانیم که آقای دکتر ولادیمیر کروگلوف، دوست، همکار و عضو دیرینه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، بامداد امروز بار سفر ابدی بربستند. او از ابتدای تأسیس دانشگاه با مسئولیت­های مهم در شکل‌گیری بخش امور رایانه و فناوری اطلاعات و توسعه آن همسو با اعتلای اهداف دانشگاه، نقشی اثرگذار به یادگار برجای‌گذاشته است. ولادیمیر بهترین مأوی خویش را علوم پایه و ایران می‌دانست و بر این امر پافشاری می‌کرد. در انجام امور دانشگاه نه در اندیشه و سودای پاداش بود و نه حتی به آن به چشم انجام وظیفه می‌نگریست، بلکه همواره با رفتاری فرانقشی، افزون‌تر از مسئولیت‌های محوله و چه بسا با نگاهی ایده‌پردازانه گام برمی‌داشت. این مرد بزرگوار در سخت‌ترین لحظات، بی آنکه کسی گلایه و شکایتی از او به گوش شنوده باشد، یاری دلسوز و همراه برای همکاران خود و دانشگاه بود.

چه روزها و شب‌هایی که ایشان پا ­به ­پای همکاران جوان خود تلاش کرد تا در لحظات حساس و مخاطره‌آمیز، مرکز کامپیوتر و دانشگاه در صیانت از اطلاعات افراد سربلند بماند. و نیک به خاطر می­آوریم که در بسیاری از ایام تعطیل نظیر شب سال نو میلادی و لحظه تحویل سال نو شمسی، به جای حضور در کنار خانواده، در مرکز کامپیوتر مشغول رفع مشکلات اضطراری دانشگاه بود. در آغازین روزهای ظهور ویروس کرونا، ولادیمیر در کنار دیگر همکاران در مرکز کامپیوتر به مدت چند هفته متوالی و شبانه‌روز برای راه‌اندازی به موقع سیستم آموزش مجازی دانشگاه نقشی چشمگیر ایفا کرد.

از "بخت‌یاری ما" بود که وجود بی تکلف او را در تمام این سال‌ها در کنار خود داشتیم و اگر چه کلمات از بیان اندوه فقدانش کم می آورند، خاطره‌های خوب و خدمات ارزشمند او در جمع علوم پایه همواره جاودان خواهد بود.

و دیگر کسی "انشالله" را از او نخواهد شنید ... روحش شاد.

یکشنبه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

گرامی‌داشت درگذشت دوست و همکار محترم آقای دکتر ولادیمیر کروگلوف