فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان با رئیس دانشگاه دیدار کردند

سردار رحیم جهانبخش فرمانده محترم نیروی انتظامی استان زنجان، به منظور گرامی‌داشت روز معلم و استاد در روز دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ با دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان دیدار کردند.

در این دیدار، که با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، سردار جهانبخش پس از تبریک روز استاد، اهم فعالیت‌های علمی دانشگاه جامع علمی و کاربردی انتظامی استان زنجان را بیان داشتند. همچنین ایشان با اشاره به پتانسیل بالای علمی و پژوهشی و جایگاه جهانی اساتید دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، به به نقش بسیار مهم دانشگاهها در حوزه آموزش جوانان و افزایش سطح دانش و فرهنگ عمومی آنها و ایجاد جامعه‌ای ایمن تاکید کردند.

دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان نیز، ضمن تشکر از حضور سردار جهانبخش و همراهان محترم ایشان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، به دستاوردهای آموزش عالی کشور در هدایت استعداد جوانان و تعالی جایگاه علمی ایران در سطح منطقه و عرصه بین المللی و به‌طور کل افزایش دانایی و جهل زدائی از جامعه با حداقل بهره‌گیری از بودجه عمومی کشور، اشاره داشتند. در ادامه  ایشان با اشاره به همکاری نزدیک معاونت وظیفه عمومی نیروی انتظامی استان زنجان با امور آموزشی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه، با توجه به افزایش سنوات دانشجویان براساس شرایط پاندمی دوران کرونا برای مدیریت و مقابله با بیماری کروناویروس، خواستار مساعدت بیشتر نیروی انتظامی جهت افزایش زمان معافیت تحصیلی دانشجویان شدند. در پایان جلسه، سردار جهانبخش ضمن اهدا لوح تبریک روز استاد به آقای دکتر کریمی، جهت انعکاس مشکلات دانشجویان محترم به سازمان وظیفه عمومی کشور و یافتن راه حل مناسب، همکاری ویژه با مدیریت دانشگاه برای حل مشکلات دانشجویان دانشگاه را نوید دادند.

چهارشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان با رئیس دانشگاه دیدار کردند