اعضای هیات امنای بازار زنجان با رئیس دانشگاه دیدار کردند

جمعی از اعضای هیات امنای بازار زنجان، در روز دوشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۰ با دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان دیدار کردند.

در این دیدار، که با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، آقایان علویون، عزیزپور، امینیان، ملاکرمی، چوپانی و بازرگان از اعضای هیات امنای بازار بزرگ زنجان حضور داشتند. ابتدا دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ویژگی‌های منحصر بفرد دانشگاه را به لحاظ آموزشی و پژوهشی معرفی کردند. ایشان با توجه به فعالیت‌های عمرانی و زیرساختی صورت‌گرفته در دانشگاه، نقش دانشگاه‌ها در توسعه فضای شهری و فرهنگ‌سازی در بستر شهر زنجان را نقشی اساسی برشمردند. در این جلسه علاوه بر این موضوع، گرایش کاملی از برنامه‌های توسعه فضاهای کالبدی در دست اجرای دانشگاه ارائه شد.

اعضای هیات امنای بازار زنجان نیز، با اشاره به محیط سبز و فضای شاداب، پرنشاط و تاثیرگذار علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ارتباطات دانشگاه و مردم شهر را به عنوان نقش کلیدی ارتباطی دوطرفه عنوان نمودند.

در این جلسه طرفین توافق کردند، از حداکثر ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد، نیکوکاران و بازاریان زنجان برای کمک به اتمام پروژه‌های دانشگاه و مشارکت در حوزه‌های وقف پژوهشی استفاده شود. همچنین برای آغاز این نوع تعاملات، تصمیم گرفته شده است تا در بازه‌های مشخص، نشست‌های مشترکی بین اعضای دانشگاه و اعضای هیات امنای بازار زنجان صورت گیرد.

پنجشنبه، ۲۴ تیر ۱۴۰۰

اعضای هیات امنای بازار زنجان با رئیس دانشگاه دیدار کردند