کارگاه تخصصی مطالعه چشمه زلزله با استفاده از ترکیب داده های ژئودتیکی (GNSS و InSAR) و داده های لرزه‌نگاری با استفاده از نرم افزار Pyrocko

دانشکده علوم زمین دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در نظر دارد یک کارگاه  تخصصی در زمینه تحلیل چشمه زمین لرزه‌‎ها با ترکیب داده های ژئودتیکی (GNSS و تداخل سنجی راداری) و داده‌های لرزه‌نگاری با استفاده از نرم افزارPyrocko   با همکاری دکتر هنریت سودهاس از دانشگاه کیل آلمان برگزار نماید.

علاقمندات شرکت در این کارگاه باید با مباحث مربوط به زلزله‌شناسی، مدل‌سازی چشمه زمین‌لرزه‌ها و مشاهدات تغییرشکل سطح زمین با استفاده از داده‌های ژئودتیکی (GNSS و تداخل سنجی راداری) آشنا باشند. همچنین در استفاده از سیستم عامل لینوکس و اسکریپت نویسی در این محیط مهارت داشته باشند. این گارگاه برای دانشجویان دکترا بوده و به صورت رایگان و مجازی در روزهای 22 و 23 شهریور ماه (13 و14 سپتامبر) با ظرفیت محدود 20 نفر برگزار خواهد شد.
دانشجویان علاقه‌مند جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر با ایمیل ess@iasbs.ac.ir مکاتبه نموده و یا با شماره09014638402 تماس حاصل فرمایند.

دوشنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۰