کسب رتبه اول در ارزیابی شاخص‌های اختصاصی جشنواره شهید رجائی سال ۱۴۰۰

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان موفق به کسب رتبه اول در ارزیابی شاخص‌های اختصاصی جشنواره شهید رجائی سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌های غیرپزشکی استان زنجان شده است.

مراسم تقدیر از برگزیدگان هفدهمین جشنواره شهید رجایی که در روز شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰، با حضور دکتر فتح‌الله حقیقی استاندار زنجان، رؤسا و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در سالن اجتماعات استانداری زنجان برگزار شد، از دکتر بابک کریمی در راستای خدمات صادقانه و موثر، و کسب عنوان رتبه اول در ارزیابی شاخص‌های اختصاصی این جشنواره، قدردانی به عمل آمد.

هفدهمین جشنواره شهید رجائی، با ارزیابی عمومی و اختصاصی در ۵ محور، ۲۱ شاخص و ۶۲ نماگر از میان ۵۷ دستگاه اجرایی صورت گرفته است. مدیریت دانشگاه کسب این عنوان را به اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، که با تلاش و پیگیری، دستیابی به این رتبه را میسر ساختند، صمیمانه تبریک می‌گوید.

سه شنبه، ۹ شهریور ۱۴۰۰

کسب رتبه اول در ارزیابی شاخص‌های اختصاصی جشنواره شهید رجائی سال ۱۴۰۰