اعضای هیات علمی دانشکده فیزیک بورس دآآد را دریافت کردند

خانم دکتر مانیا ملکی و آقای دکتر علی اسدیان فلاحیه از اعضای هیات علمی دانشکده فیزیک، موفق به دریافت بورس کوتاه‌مدت تحقیقاتی از موسسه دآآد کشور آلمان شدند.

دکتر مانیا ملکی بورس تحقیقاتی کوتاه‌مدت طرح همکاری پژوهشی محققین دانشگاهی از دانشگاه سارلندس و دکتر علی اسدیان فلاحیه بورس تحقیقاتی طرح تبادل دوجانبه علمی کوتاه مدت (سه ماه) را از دانشگاه زیگن کسب کردند.

موسسه تبادلات علمی و آکادمیک آلمان (دآآد)، سازمان غیردولتی در زمینه تبادلات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی در کشور آلمان است که به عنوان یک نهاد تسهیل‌گر با هدف ایجاد شرایط مناسب برای مبادلات علمی در سطح بین‌المللی به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد. این موسسه در همکاری با بنیاد پژوهش آلمان و انجمن ماکس پلانک، جزء برترین موسسات حمایتی اروپا به شمار می‌آید.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت ارزشمند را به این عزیزان و همه اعضای دانشگاه تبریک می‌گوید.

دوشنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۰

اعضای هیات علمی دانشکده فیزیک بورس دآآد را دریافت کردند