آیین نکوداشت استاد یوسف ثبوتی با اهدای نشان «تماشای خورشيد» توسط کميسيون ملی يونسکو برگزار شد

چهارمین برنامه تماشای خورشید ویژه بزرگداشت استاد یوسف ثبوتی، اخترشناس و فیزیکدان، استاد و بنیان‌گذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر، استادان، همکاران، شاگردان و علاقه‌مندان به ایشان، روز یکشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۰، در تالار ایران فرهنگستان هنر برگزار و از شصت سال تلاش و خدمات علمی استاد دکتر یوسف ثبوتی عضو پیوسته فرهنگستان علوم و چهره ماندگار فیزیک و اخترفیزیک کشور تجلیل شد.

در این آیین، دکتر حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان فارسی، دکتر علی اکبر صالحی، قائم مقام فرهنگستان علوم و تنی چند از مقامات دولت و دفتر یونسکو، در سخنانی از زحمات استاد یوسف ثبوتی تقدیر کردند. در ادامه، نشان «تماشای خورشید» و لوح کمیسیون ملی یونسکو-ایران به پاس یک عمر فعالیت علمی از سوی همسر شهید شهریاری به استاد یوسف ثبوتی اهدا و پس از آن، از تمبر استاد ثبوتی رونمایی شد.

«تماشـای خورشـید» عنوان برنـامه‌ای است که هر سال با رویکرد بزرگـداشت اهالی فرهنگ، اندیشـمندان و پژوهشگران حوزه علم، ادب، هنر و فرهنـگ از سوی کمیسـیون ملی یونسـکو ـ ایران برگزار می‌شود.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر و ویدئوهای مرتبط به لینک زیر مراجعه نمایید.

لینک‌های مرتبط

دوشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۰