پنج پایان نامه دانشگاه در فراخوان گرنت فناوری طرح جوانه ۲ تصویب شد

پنج پایان‌نامه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، در فراخوان گرنت فناوری طرح جوانه ۲ پس از طی مراحل داوری در شورای پذیرش این طرح به تصویب رسید. از بین این پایان‌نامه‌ها، دو مورد در رشته‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات، دو مورد در رشته فیزیک اپتیک و یک مورد در رشته شیمی هستند.

برنامه گرنت فناوری طرح جوانه با راهبری و هدایت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان نهاد مجری ملی و با پشتیبانی نهادهای ملی حامی مانند سازمان برنامه و بودجه، معاونت علمی و فناوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان‌های حامی دیگر برنامه‌ریزی شده است.

در این برنامه پارک‌های علم و فناوری علاوه بر مسئولیت اجرای برنامه در سطح محلی، مسئولیت تأمین بخشی از منابع مالی و حمایتی برنامه را برعهده‌دارند. اعتبارات حمایتی در سه سرفصل تحلیل بازار و توانمندسازی هسته (اعتبار توانمندسازی)، اعتبار تحقیق و توسعه (پیشبرد پژوهش پروژه )، اعتبار نیروی انسانی (پرداخت به دانشجو ) قابل هزینه است.

چهارشنبه، ۸ دی ۱۴۰۰

پنج پایان نامه دانشگاه در فراخوان گرنت فناوری طرح جوانه ۲ تصویب شد