رئیس سازمان امور دانشجویان و رئیس صندوق رفاه دانشجویی از دانشگاه دیدار کردند

روز چهارشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۰، آقای دکتر هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان، به همراه آقای دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویی از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان دیدار کوتاهی داشتند.

آقای دکتر داداش‌پور پس از بازدید از تعدادی از آزمایشگاه‌های پژوهشی دانشگاه، از مجموعه اقدامات و دستاوردهای پژوهشی به ویژه جلب حمایت خیرین برای مشارکت در پژوهش قدردانی کردند. همچنین ایشان از کتابخانه ترکمان، سالن غذاخوری نجفی، سالن ورزشی دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی نیز بازدید داشتند و از اقدامات مهم مدیریت دانشگاه جهت مقابله با کرونا و بازگشایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این دوران تمجید نمودند.

پس از این بازدید، جلسه‌ای با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. در ابتدای این جلسه، آقای دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ضمن خوش‌آمدگویی، ویژگی‌های منحصر بفرد دانشگاه به لحاظ آموزشی و پژوهشی را معرفی کردند. آقای دکتر داداش‌پور نیز با اشاره به برنامه‌های سازمان امور دانشجویان، برای تداوم بهبود خدمات دانشگاه و همراهی دانشجویان به‌ویژه در امور تغذیه، نوید مساعدت‌های لازم را ارائه نمودند.

در این جلسه علاوه بر این موضوع، گزارش کاملی از برنامه‌های صورت‌گرفته معاونت امور دانشجویی به همراه برنامه‌های آتی این معاونت ارائه شد. در انتهای جلسه نیز، آقای دکتر گنجی راهکارهای مساعدت و همکاری صندوق رفاه دانشجویی را در راستای توسعه طرح‌های دانشجویی دانشگاه بیان داشتند.

چهارشنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۰

رئیس سازمان امور دانشجویان و رئیس صندوق رفاه دانشجویی از دانشگاه دیدار کردند