برگزاری نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور در دانشگاه

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور، دوشنبه 30 مهرماه 1397 در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد.
خانم رعنا مغانلو مدیر روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، پس از عرض خیر مقدم به مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان، ویژگی‌ها و مشخصه‌های جاری دانشگاه را بیان کردند.
دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان ضمن ابراز خرسندی از میزبانی این نشست، با اشاره به کوچک بودن ولی تاثیرگذاری بسیار دانشگاه، از بکارگیری خلاقیت در امور روابط عمومی دانشگاهی و نحوه ارتباط دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی به عنوان دو نکته مهم این جایگاه نام بردند.
سپس آقای علی سپهری، دبیر شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌های دانشگاه‌های منطقه 3 کشور، با تایید سخنان ریاست دانشگاه، نقش مهم و حامی شورای روابط عمومی در اعتلای نام دانشگاه‌های منطقه را بیان داشتند و از میزبانی مطلوب دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان قدردانی نمودند.
در بخش میانی نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور، نشریه هامس (هم‌افزایی منطقه سه) به عنوان نشریه الکترونیکی شورای روابط عمومی منطقه 3 کشور که با تایید مدیر روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شروع‌ بکار کرده است برای اعضای شورا به طور کامل معرفی و نحوه درج اخبار در آن به تفصیل بحث و بررسی شد.
در بخش پایانی این نشست نیز، دو کارگاه با عناوین نقش اینترنت اشیا در روابط عمومی توسط اساتید دانشگاه، دکتر مسعود رضائی و دکتر پیمان پهلوانی برگزار گردید که بسیار مورد توجه مدیران روابط عمومی حاضر در نشست قرار گرفت. همچنین در این نشست برای نخستین بار حضور و غیاب اعضای حاضر در جلسات به صورت الکترونیکی (کد کیو- آر) صورت پذیرفت که خود یکی از نمونه‌های ساده استفاده از اینترنت اشیا در سطح دانشگاهی است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت هماهنگی برگزاری این نشست مراجعه نمایید.

چهارشنبه، ۲ آبان ۱۳۹۷