مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند

دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و هیات همراه، روز دوشنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۱ در سفر یکروزه به استان زنجان، از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند.

در طی این بازدید، گزارش‌هایی از فعالیت‌های پژوهشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین دانشگاه، کارگاه ساخت ابزار مکانیکی آزمایشگاهی و غرفه‌های شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری ارائه شد.

پس از ادای فریضه نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه و صرف ناهار در سالن غذاخوری دانشگاه، وزیر محترم علوم، از آزمایشگاه‌های شاخص دانشکده فیزیک از جمله آزمایشگاه مواد الکترونیک امیر اعلم غضنفریان (وقف پژوهشی خیرین)، آزمایشگاه تصویربرداری و آشکارسازی چندبعدی، و همچنین آزمایشگاه باریکه‌های غیرپراشی بازدید داشتند.

سپس ایشان با حضور در خانه علم دانشگاه، از فعالیت‌های گسترش و همگانی‌سازی علوم پایه برای اقشار مختلف جامعه، در قالب گروه‌های آموزشی فیزیک، علوم زیستی، علوم زمین، ریاضی و شیمی دیدن کردند. همچنین ایشان خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را، به عنوان گامی موثر در ترویج علوم پایه برشمردند.

در پایان این بازدید نیز، جناب آقای دکتر محمدعلی زلفی‌گل، با حضور در جلسه مدیران دانشگاه، ضمن استماع نقطه نظرات و دغدغه های مدیران دانشگاه، مجموعه دستاوردهای علمی، پژوهشی و مدیریتی این دانشگاه را نقطه عطفی برای آموزش عالی و به ویژه علوم پایه کشور دانستند و بر تلاش وزارت عتف بر پیگیری مطالبات قشر فرهیخته دانشگاهی تاکید داشتند . ایشان با اشاره به ضروری دانستن توزیع متوازن استعدادها در رشته های مختلف تحصیلی، از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به عنوان دانشگاه افتخارآفرین و پیشرو در بسیاری از اهداف علمی کشور نام بردند.

دوشنبه، ۲۰ تیر ۱۴۰۱