همایش بین المللی زیست شناسی ساختاری و اساس ملکولی بیماریها

با کمال افتخار به اطلاع مخاطبین گرامی میرسانیم که دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی دانشکده علوم زیستی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با عنوان زیست شناسی ساختاری و اساس ملکولی بیماریها (Structural Biology and Molecular Basis of Diseases) در تاریخ 19 الی 21 دیماه سال جاری برگزار خواهد شد. در این همایش اساتید و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی آخرین یافته های علمی خود را ارائه خواهند نمود. سخنرانان مدعو همایش در رابطه با تجمعات پروتئینی و بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی، مطالعات ساختاری تجمعات آمیلوئیدی، راهکارهای موجود برای مهار تشکیل تجمعات آمیلوئیدی، بیومارکرهای خونی در بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی، علوم اعصاب و نانوپزشکی، التهاب عصبی، تصویربرداری از بافتهای عصبی و جنبه های کامپیوتری و تئوری علوم اعصاب به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت. بدین وسیله از تمامی علاقمندان، پژوهشگران و دانشگاهیان فرهیخته دعوت می نماییم که با شرکت در این گردهمایی علمی و ارسال دستاوردهای پژوهشی خود در قالب خلاصه مقاله، برغنای مباحث علمی همایش بیفزایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر لطفا به سایت زیر مراجعه نمایید:

چهارشنبه، ۱۹ دی ۱۳۹۷

همایش بین المللی زیست شناسی ساختاری و اساس ملکولی بیماریها