رایزنان اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در ۲۲ کشور از دانشگاه بازدید کردند

دکتر محمد جواد همت پناه رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه وزارت امور خارجه ایران، و هیات همراه متشکل از رایزنان اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در ۲۲ کشور جهان در روز ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند.

پس از بازدید تعدادی از آزمایشگاه‌های دانشگاه ، نشست هم‌اندیشی با رایزنان اقتصادی در سالن جلسات دانشکده فیزیک برگزار شد. در این نشست، ابتدا دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه، ضمن خوش‌آمدگویی و خیر مقدم، با اشاره به ویژگی‌های مختلف دانشگاه از جمله حوزه ماموریت علوم پایه، شاخص‌های برتر آموزشی و پژوهشی، همکاری‌های غنی علمی و بین‌المللی دانشگاه با کشورهای پیشرو در حوزه علوم پایه، بستر ارتباطی مناسب با صنعت از طریق پارک علم و فناوری دانشگاه و دیگر ویژگی‌ها، خواستار تسهیل و رفع موانع در حوزه دیپلماسی علمی و همکاری تیمی فی‌مابین دانشگاه و مراکز علمی و فناوری کشورهای مختلف شدند. همچنین ایشان در این خصوص به نقش بسیار مهم ارتباطات بین‌المللی اساتید و دانشجویان، در حوزه گفتگوی میان فرهنگ‌ها و تاثیرات عمیق این نوع ارتباطات اشاره کردند. علاوه بر این، تاکید کردند رایزنان اقتصادی و فرهنگی کشور به خوبی می‌توانند به نزدیک‌ترشدن و تسهیل در این نوع ارتباطات کمک کنند. سپس خانم دکتر موسوی، مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه به ارائه مطالبی در خصوص اقدامات اخیر دانشگاه در زمینه تسهیل در راه‌های جذب دانشجویان پرداختند.

دکتر محمد جواد همت پناه رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه وزارت امور خارجه ایران، نیز با تشکر از میزبانی شایسته دانشگاه، با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در میزان پیشرفت در سطوح مختلف علمی در جهان، استفاده از ظرفیت اساتید ایرانی ساکن در خارج کشور را به عنوان پتانسیل مهمی اشاره کردند و تاکید کردند که در حوزه تبادلات استاد و دانشجو آنچه در توان دارند را بکار خواهند بست.

در ادامه این برنامه، کلیه میهمانان از پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پژوهشکده فناوری‌های نوین علوم پایه نیز بازدید کردند.

جمعه، ۱۳ مرداد ۱۴۰۲

رایزنان اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در ۲۲ کشور از دانشگاه بازدید کردند