بازدید مدیرکل اداره امور دانشجویان بین‌المللی از دانشگاه

دکتر عبدالحمید علیزاده مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی (بین‌المللی) سازمان امور دانشجویان و هیات همراه، در روز چهارشنبه 14 آذرماه 1397 طی سفر یک‌روزه خود، از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند.
در این بازدید، پس از استقبال رسمی در دفتر ریاست دانشگاه، ایشان یک سخنرانی پیرامون ویژگی‌ها، مسائل بین‌المللی‌سازی و اهمیت حضور در میان دانشگاه‌‌های جهان، با ذکر زمینه عوامل و راهکارهای بین‌المللی شدن را در سالن همایش دانشکده شیمی دانشگاه ارائه کردند.
پس از این سخنرانی، دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور بیش از 4 درصد اعضای هیات علمی دانشگاه در فرصت مطالعاتی خارج از کشور، از جذب حداقل 10 درصد دانشجوی خارجی در سال آینده خبر دادند.
دکتر علیزاده نیز پس از نشست خبری، از آزمایشگاه‌های مختلف دانشکده‌های فیزیک و شیمی، کتابخانه ترکمان، مسجد دانشگاه و خوابگاه دانشجویان بین‌المللی و سایر مراکز رفاهی دانشگاه بازدید کردند. همچنین ایشان با اشاره به پتانسیل بالای دانشگاه در جذب دانشجوی بین‌المللی، زیرساخت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را بسیارمطلوب و مناسب ارزیابی کردند.

چهارشنبه، ۱۴ آذر ۱۳۹۷

بازدید مدیرکل اداره امور دانشجویان بین‌المللی از دانشگاه