آزمایشگاه مرکزی دانشگاه موفق به ارتقا به سطح توانمند شده است

بر اساس آخرین نتايج ارزيابي عملکرد آزمايشگاه‌هاي عضو شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي کشور، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان موفق به کسب سطح توانمند در نظام رتبه بندی این شبکه شده است. همچنین طبق گزارش ارائه شده از سوی شبکه راهبردی مبنی بر تعداد خدمات ثبت شده توسط آزمایشگاه های عضو این شبکه در نیمه ی نخست امسال، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه با کسب رتبه ۲۴ در گروه آزمایشگاه‌های "با بیش از ۱۰۰۰ خدمت ثبت شده"، از میان ۶۸۳ آزمایشگاه در شبکه قرار گرفته است.

شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي کشور (زيرمجموعه معاونت علمي، فناوري و اقتصاد دانش بنيان رياست جمهوري)، با هدف حمايت از توسعه فعاليت‌هاي آزمايشگاه‌ها، ارتقاي توانمندي‌ها و کمک به رشد و توسعه و بهبود عملکرد آزمايشگاه‌ها، حمايت‌هاي متنوعي براي مراکز عضو شبکه در نظر گرفته است. حمايت‌هاي شبکه در هر سال، بر اساس رتبه بندی دوره ارزيابي عملکرد آزمايشگاه در قالب گروه‌های مستعد عضويت، آزمايشي، فعال، توانمند، ممتاز و پيشرو، انجام مي‌شود.

مدیریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ضمن تشکر از همکاران محترم که در این موفقیت مشارکت فعال داشته‌اند، کسب این جایگاه را به جامعه علمی کشور و به ویژه مجموعه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریک می‌گوید.

شنبه، ۲۷ آبان ۱۴۰۲

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه موفق به ارتقا به سطح توانمند شده است