حسب نامه شماره 214535 مورخ 16 آبان 1402 مدیر کل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان موفق به کسب عملکرد ممتاز و بالاترین آمار پاسخگویی در اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات شده است. دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به همراه 32 دانشگاه، پژوهشگاه و مرکز علمی و فناوری تحت نظر حوزه وزارتی موفق به کسب این مقام شده‌اند.

مدیریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ضمن تشکر از همکاران محترم که در این موفقیت مشارکت فعال داشته‌اند، کسب این جایگاه را به جامعه علمی کشور و به ویژه مجموعه حوزه ریاست دانشگاه تبریک می‌گوید.

یکشنبه، ۵ آذر ۱۴۰۲