از اساتید و دانشجویان دانشگاه به عنوان پژوهشگران و فناوران برگزیده استان زنجان تجلیل شد

مراسم بیست و چهارمین سال گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری استان زنجان در روز چهارشنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲ ، به میزبانی دانشگاه زنجان و با حضور اعضای شورای اداری، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران استان زنجان برگزار شد.

در این مراسم از دکتر ابوالفضل رضایی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم زمین دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به عنوان پژوهشگر برتر استان تجلیل شد. همچنین از آقایان رامین جمالی دانشجوی دکتری رشته فیزیک دانشگاه و آقای محمدرضا یوسف‌شاهی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته شیمی دانشگاه تجلیل شد. همچنین خانم دکتر فرشته باقی‌زاده از شرکت زرجویان فلات قاره (مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه) به عنوان فناور برتر استان زنجان نیز تجلیل به عمل آمد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت را به این عزیزان تبریک گفته و برای آن‌ها، آرزوی موفقیت روزافزون دارد.

شنبه، ۱۸ آذر ۱۴۰۲