کسب دوازدهمین جایزه شهید علیمحمدی توسط دانش‌آموخته دکتری پیوسته فیزیک دانشگاه

دوازدهمین دوره جایزه شهید علیمحمدی به آقای وحید تقی‌لو، فارغ التحصیل دکتری پیوسته فیزیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اعطا شد.

این جایزه از میان ۱۲ نفر از متقاضیان فارغ‌التحصیل دکتری فیزیک دانشگاه‌های کشور به آقای وحید تقی‌لو دانش‌آموخته گرایش فیزیک انرژی بالا برای رساله دکتری با عنوان « تقارن و بارهای پایسته در گرانش » با راهنمایی آقای دکتر محمدحسن وحیدی نیا از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و آقای دکتر محمد مهدی شیخ‌جباری از پژوهشگاه دانش‌های بنیادی تعلق گرفت.

جایزه علیمحمدی از سال ۱۳۹۰ با همکاری پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و انجمن فیزیک ایران به رساله‌های برتر دکتری فیزیک که در داخل کشور تهیه شده باشند و طی ۳ سال منتهی به سال اعطای جایزه مرحله دفاع را گذرانده باشند، اعطا می‌شود. این جایزه به پاس خدمات علمی و دانشگاهی دکتر مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران و اولین دانش‌آموخته دکتری فیزیک داخل کشور، به نام او نامگذاری شده است.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان کسب این جایگاه را به جامعه علمی کشور و به ویژه ایشان تبریک می‌گوید.

یکشنبه، ۱۷ دی ۱۴۰۲

کسب دوازدهمین جایزه شهید علیمحمدی توسط دانش‌آموخته دکتری پیوسته فیزیک دانشگاه