قهرمانی تکواندو کار تیم دانشگاه در مسابقات ورزشی دانشگاه‌های منطقه سه کشور و کسب سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان

مسابقات تکواندو دانشجویان منطقه سه کشور در تاریخ ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور دانشگاه‎های مختلف به میزبانی دانشگاه زنجان در خانه تکواندو برگزار شد.

آقای محمدرضا حسنی اصیل، نماینده تیم دانشگاه، در وزن ششم (منفی ۸۰ کیلوگرم) به ترتیب بر حریفانی از دانشگاه‎های صنعتی سهند، موسسه آموزش عالی نبی اکرم، و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان غلبه نمود و بر سکوی نخست ایستاد. ایشان به عنوان قهرمان این وزن، موفق به کسب سهمیه المپیاد ورزشی ۱۴۰۳ نیز گردید که در تابستان آینده به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد. مسابقات ورزشی منطقه سه کشور، معمولا هر دو سال یک‎بار، برگزار می‎شود و قهرمانان رشته‎های ورزشی به مسابقات المپیاد ورزشی دانشگاه‎های کشور راه می‎یابند.

مدیریت دانشگاه ضمن تبریک این دستاورد مهم به آقای حسنی و مجموعه تربیت‎بدنی، برای ایشان آرزوی موفقیت‌های بیشتر در سال‌های پیش رو را دارد.

چهارشنبه، ۲ اسفند ۱۴۰۲