برگزاری جلسه تکریم و تجلیل از ایثارگران دانشگاه

مراسم گرامی‌داشت مقام ایثارگری و مقاومت، روز دوشنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۳، در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد. در این جلسه دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه، ضمن گرامی‌داشت یاد از خود گذشتگی های جوانان این کشور در طول هشت سال دفاع مقدس جنگ تحمیلی، در صحنه‌های مختلف دفاع از کیان کشور، جایگاه ایثارگران و جانبازان را، بسیار با اهمیت و خطیر برشمردند. ایشان با اشاره به فرهنگ ایثار، مقاومت و از خود گذشتگی، نقش این عناصر معنوی را برای گذار از دوران‌های سخت جامعه بسیار حیاتی شمردند.

دکتر رشید زارع نهندی، معاون محترم آموزشی، پژوهشی و اداری، مالی نیز از جنگ به عنوان کلاس درسی بزرگ یاد کردند و با اشاره به تمامی بدی‌های ناشی از آن، کسب تجربه جنگ برای تمامی ایثارگران را، موهبتی بزرگ برشمردند.

همچنین در این مراسم، هریک از ایثارگران دانشگاه، به بیان خاطره‌ای کوتاه از رشادت‌ها و مجاهدت‌های همرزمان و همسنگران خود در دوران هشت سال دفاع مقدس پرداختند. و در پایان جلسه از ایثارگران دانشگاه به طور شایسته تجلیل و تقدیر صورت گرفت.

چهارشنبه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

برگزاری جلسه تکریم و تجلیل از ایثارگران دانشگاه