اعطای جایزه عباس ریاضی کرمانی به دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، در مراسم افتتاحیه پنجاه و پنجمین کنفرانس ریاضی کشور، جایزه عباس ریاضی کرمانی به آقایان دکتر محمد فرخی درخشنده قوچانی و دکتر علی‌اکبر یزدان‌پور از اعضای هیات علمی دانشکده ریاضی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اعطا شد. ایشان برای ارائه مقاله برتر در پنجاه و چهارمین کنفرانس ریاضی کشور با عنوان "پایه گروبنر و بعد کرول ایده‌آل لواش-ساکس-شریور متناظر به یک درخت" موفق به کسب بیست و نهمین دوره جایزه عباس ریاضی کرمانی انجمن ریاضی ایران شده‌اند.

این جایزه به یاد و پاس خدمات دکتر عباس ریاضی کرمانی، استاد سابق دانشگاه تهران، توسط خانواده آن مرحوم پایه‌گذاری شده و از سال ۱۳۶۸ هر ساله به نویسنده یا نویسندگان آثار برجسته ارائه شده در کنفرانس سالانه ریاضی ایران اعطا می‌شود.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان کسب این جایزه را به اعضای محترم دانشکده ریاضی، به ویژه ایشان تبریک می‌گوید.

شنبه، ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

اعطای جایزه عباس ریاضی کرمانی به دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه