برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه

اولین جلسه شورای دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، روز 20 مرداد 1403 در سالن جلسات دانشکده فیزیک برگزار شد. در این جلسه که جمعی از مدیران و روسای دانشکده‌ها حضور داشتند، دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه، با اشاره به اهمیت موضوع تشریک مساعی و حرکت رو به جلو در جهت بهبود جایگاه علمی دانشگاه و جذب بیشتر دانشجو در حوزه‌‍‌های مختلف علوم پایه تاکید کردند.

همچنین هریک از مدیران و روسای دانشکده‌ها با ارائه عملکرد چهارماهه سال 1403، به بیان نظرات و پیشنهادات پرداختند. در پایان این جلسه دکتر کریمی نیز با اشاره به پیشرفت‌های واحدهای مختلف در زمینه‌های علمی و پژوهشی، تلاش بیش از پیش هریک از مدیران و روسای دانشکده‌ها را در زمینه راهبردهای سیاست علمی دانشگاه خواستار شدند. در پایان به منظور هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف دانشگاه مقرر شد تا این جلسات به صورت دوماه یکبار برگزار شود.

چهارشنبه، ۲۴ مرداد ۱۴۰۳

برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه