حضور دانشجویان بین‌المللی دانشگاه در جشنواره ملی آش زنجان

دانشجویان بین‌المللی دانشگاه با مشارکت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، در هفدهمین جشنواره ملی آش زنجان حضور داشتند. این نمایشگاه که همزمان با هجدهمین دوره نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی و سوغات برگزار شد، از روزهای ۱۷ الی ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۷ الی ۲۱ در محل دائمی نمایشگاه‌های کاسپین زنجان برقرار بوده است.

دانشجویان بین‌المللی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با برپایی "غرفه آش ملی کشور پاکستان" در سالن شماره یک نمایشگاه، و عرضه آش ملی پاکستان در این غرفه، با آراستگی به لباس‌های سنتی و ملی خود، نمایی از فرهنگ، سنن و غذای کشور پاکستان را برای بازدیدکنندگان عرضه داشتند. همچنین این غرفه به عنوان یکی از پربازدیدترین غرفه‌های این نمایشگاه، بوده است.

شنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۳

حضور دانشجویان بین‌المللی دانشگاه در جشنواره ملی آش زنجان