سومین کنفرانس بین‌المللی علوم زمین تریگر 16 تا 18 مهر 1398

سومین کنفرانس بین ‌المللی علوم زمین (TRIGGER) با همکاری دانشگاه‌های فرانسوی و ایرانی در تاریخ 16 تا 18 مهر 1398 در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار خواهد شد. پروژه تریگر به منظور همکاری‌های بین دانشگاهی در رشته علوم زمین بین دانشگاه‌های فرانسوی و ایران از سال 1395 آغاز شده است. این کنفرانس فرصت مناسبی برای محققان علوم زمین است تا مطالعات انجام داده بر روی ایران را با دانش ‌پژوهان دیگر به اشتراک گذارند و به تبادل نظر در مورد نتایج بپردازند.
همراه با کنفرانس کارگاه آموزشی استفاده از داده‌های ژئودتیک اینسار ( InSAR) در مطالعات ژئودینامیک در تاریخ 13 تا 15 مهر برگزار می شود. همچنین دو بازدید صحرایی از گسله شمال زنجان و معدن سرب و روی انگوران در نظر گرفته شده است. آخرین مهلت ارسال مقالات و ثبت نام در گردهمایی 14 شهریور 1398 است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت گردهمایی مراجعه فرمایید.

دوشنبه، ۲۷ خرداد ۱۳۹۸

سومین کنفرانس بین‌المللی علوم زمین تریگر 16 تا 18 مهر 1398