معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز رشد زیست فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه بازدید کردند

جناب آقای دکتر سورنا ستاری، معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری و هیات همراه روز سه‌شنبه 11 تیرماه 1398 در سفر یک‌روزه به زنجان، به همراه دکتر حقیقی استاندار محترم زنجان و دکتر علی وقف‌چی نماینده مردمی زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی از مرکز رشد زیست فناوری شماره 2 دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند. ایشان پس از افتتاح ساختمان جدید مرکز رشد زیست‌فناوری دانشگاه، از نمایشگاه واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری در این ساختمان دیدن کردند.
در این نمایشگاه، تعداد 55 باب شرکت خصوصی و 12 باب شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه، اطلاعات کاملی از فعالیت‌های خود برای ایشان ارائه نمودند. هیات مدیره 10 باب شرکت حاضر در این نمایشگاه نیز، متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان است.
همچنین پس از این بازدید، دکتر ستاری با حضور در پنجمین جلسه اقتصاد مقاومتی استان زنجان، مجموعه عملکرد کارگروه اقتصاد دانش‌بنیان را بررسی خواهند نمود.

انعکاس خبری در روزنامه سراسری شروع به تاریخ 12 تیرماه 98

سه شنبه، ۱۱ تیر ۱۳۹۸