همزمان با هفته دولت، دانشکده علوم زمین دانشگاه توسط مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد

جناب آقای دکتر منصور غلامی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدتقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و هیات همراه، صبح روز پنج‌شنبه 7 شهریور 1398 در چهارمین سفر استانی خود ابتدا از نمایشگاه دستاوردهای علمی-پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند.
در طی این بازدید، گزارش‌هایی از غرفه‌های مدیریت سبز دانشگاه، محصولات و اختراعات شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری، پژوهشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین و خانه علم، سیستم هوشمند مصرف انرژی، ساخت ابزار مکانیکی آزمایشگاه‌های دانشگاهی و دستاوردهای دانشکده‌های مختلف ارائه شد.
پس از این نمایشگاه، وزیر محترم علوم از آزمایشگاه‌های شاخص فیزیک از جمله آزمایشگاه انبرک نوری و آزمایشگاه باریکه‌های غیرپراشی بازدید داشتند. همچنین ایشان از بومی‌سازی میکروسکوپ فلورسانی لایه نوری که در نمایشگاه بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در آذرماه 1397 به عنوان اختراع برتر سال انتخاب شد، دیدن کردند. این محصول فناورانه و نوین علم اپتیک، منجر به صرفه‌جویی ارزی قابل توجهی نسبت به خرید نمونه‌های مشابه آن شده است و ایران را جزء معدود کشورهای سازنده این دستگاه قرار داده است.
به مناسبت هفته دولت دانشکده علوم زمین با مساحت زیربنای آموزشی 6380 مترمربع به عنوان پنجمین دانشکده دانشگاه‌ تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، توسط مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استاندار محترم زنجان افتتاح شد. در جریان این بازدید دکتر بابک کریمی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، گزارشی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی این دانشکده ارائه کردند.
در پایان این بازدید نیز، جناب آقای دکتر منصور غلامی، دستاوردهای علمی، پژوهشی این دانشگاه را نقطه عطفی برای علوم پایه کشور بیان داشتند و از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به عنوان دانشگاه پیشرو در بسیاری از اهداف این وزارت نام بردند.

شنبه، ۹ شهریور ۱۳۹۸