جایزه صمیمی به دانش‌آموخته دکتری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اهدا شد

دومین دوره جایزه دکتر جلال صمیمی در رشته فیزیک نجومی و کیهان‌شناسی به خانم آسیه یعقوبی، دانش‌آموخته دکتری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، اعطا شد.

مشاهده بیشتر
IASBS staff reach third place in Women’s Teams Darts Competitions in Zanjaan Province

کارکنان دانشگاه موفق به کسب مقام سوم مسابقات تیمی دارت بانوان استان زنجان شدند

مسابقات قهرمانی دارت کارکنان دولت استان زنجان، روزهای ۳ الی ۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ در سالن کمیته دارت مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد. در این مسابقات تیم کارکنان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان موفق شدند در بخش مسابقات تیمی، مقام سوم بانوان استان و مقام چهارم آقایان استان را کسب نمایند.

پذيرش بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان در سال ۱۴۰۲

به اطلاع می‌رساند، دانشگاه تحصيلات تكميلی علوم پايه زنجان مطابق آيين‌نامه ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمی جهت ورود به دوره‌های بالاتر، اقدام به پذيرش دانشجو در مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری مستقیم و ناپیوسته بدون آزمون استعداد درخشان کلیه رشته‌های دانشگاه می‌نمايد.

-

سومین نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه سه کشور برگزار شد

سومین نشست (دوره جدید) مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه سه کشور در روز چهارشنبه ۲۱ دی ماه ۱۴۰۱ با همکاری پارک علم وفناوری دانشگاه برگزار شد.

شانزدهمین دوره مسابقه تیمی ایلیمپیاد در خانه علم دانشگاه برگزار شد

شانزدهمین دوره مسابقه تیمی ایلیمپیاد با حضور ۲۴ تیم دانش‌آموزی در روز ۲۵ آذرماه ۱۴۰۱ در خانه علم دانشگاه برگزار شد.

-

از اساتید و دانش‌آموختگان دانشگاه به عنوان پژوهشگران و فناوران برگزیده استان زنجان تجلیل شد

از اساتید و دانش‌آموختگان دانشگاه به عنوان پژوهشگران و فناوران برگزیده استان زنجان، در مراسم بیست و سومین سال گرامی‌داشت هفته پژوهش و فناوری، تجلیل شد.

در هفته پژوهش و فناوری، بیش از ۳۲۰ دانش‌آموز از خانه علم دانشگاه بازدید کردند

در هفته پژوهش و فناوری، بیش از ۳۲۰ دانش‌آموز پایه‌های هفتم تا دوازدهم مدارس مختلف استان، از خانه علم دانشگاه بازدید کردند.

5 IASBS faculty among top 2% highly cited world scientists

درج نام پنج استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در لیست ۲% دانشمندان پراستناد جهان

نام پنج تن از اساتید دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در فهرست ۲% دانشمندان پر استناد جهان قرار گرفت.

مشاهده بیشتر
Director General of Zanjaan’s Cultural Heritage, Tourism and Handicraft Organisation meets IASBS President

مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با رئیس دانشگاه دیدار کردند

سید سعید صفوی، مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان در روز شنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۱ با دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان دیدار کردند.

Dr Mahmoud Shirazi is the new Head of Computer Science & IT

طی حکمی از طرف دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دکتر محمود شیرازی به سمت مدیریت امور فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای دانشگاه منصوب شد.