اعضای هیات امنای بازار زنجان با رئیس دانشگاه دیدار کردند

جمعی از اعضای هیات امنای بازار زنجان، در روز دوشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۰ با دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان دیدار کردند.

پذيرش بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان در سال ۱۴۰۰

به اطلاع می‌رساند، دانشگاه تحصيلات تكميلی علوم پايه زنجان مطابق آيين‌نامه ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمی برای ورود به دوره­‌های بالاتر (بدون آزمون) اقدام به پذيرش دانشجو در کلیه رشته‌های مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری می‌نمايد.

پنجمین بازفراخوان دانشجویان دانشگاه در سال ۱۴۰۰

پنجمین بازفراخوان دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، از تاریخ ۲۲ خردادماه ۱۴۰۰، به دانشجویان مقطع دکتری پیوسته و دکتری مستقیم (از کارشناسی) ورودی سال ۱۳۹۷ ابلاغ شد.

-

دومین فراخوان حمایت از پایان‌نامه‌های بازارگرا و اولین فراخوان حمایت از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان

پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با حمایت دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از کلیه پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دارای ایده‌های فناورانه و بازارگرا در تمامی رشته‌ها در قالب دومین گرنت جوانه، و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی فعال ICT در دانشگاه‌ها در قالب گرنت شکوفایی حمایت می‌‌نماید.

جلسه تکریم و تجلیل از ایثارگران دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامی‌داشت سوم و چهارم خردادماه، سالروز فتح خرمشهر و سالروز مقاومت دزفول، روز یکشنبه ۹ خرداد ماه ۱۴۰۰، در سالن جلسات حوزه ریاست، با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، برگزار شد.

Dr Atiyeh Mahdavi new Head of Biological Sciences

دکتر عطیه مهدوی به سمت مدیریت دانشکده علوم زیستی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از طرف دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دکتر عطیه مهدوی به سمت مدیریت دانشکده علوم زیستی منصوب شد.

مشاهده بیشتر
Simple tips to reduce water consumption

توصیه‌های ساده برای کاهش مصرف آب

دکتر یوسف ثبوتی، رئیس پژوهشکده تغییر اقلیم و گرمایش زمین: مسئله آب و کم آبی در کشور ما جدی است. از دوستان بزرگوارم خواهش می‌کنم توصیه‌های کتاب پیوست را بخوانند و حتی‌المقدور به کار گیرند.

Dr Iman Monsef appointed new Head of Central Library and Informatics Centre

طی حکمی از طرف دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دکتر ایمان منصف به سمت مدیریت امور کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه منصوب شد.

Zanjaan Province’s Police Chief meets with IASBS President

فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان با رئیس دانشگاه دیدار کردند

سردار رحیم جهانبخش، فرمانده محترم نیروی انتظامی استان زنجان، به منظور گرامی‌داشت روز معلم و استاد در روز دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ با دکتر بابک کریمی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان دیدار کردند.

Friend and colleague Dr Volodymyr Kruglov dies on 25 April 2021

گرامی‌داشت درگذشت دوست و همکار محترم آقای دکتر ولادیمیر کروگلوف

با اندوه فراوان به اطلاع می‌رسانیم که آقای دکتر ولادیمیر کروگلوف، دوست، همکار و عضو دیرینه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، بامداد امروز بار سفر ابدی بربستند.