اخبار

Dr Nasim Ganji's paper published on the cover of prestigious ACS’s Applied Nano Materials

مقاله پژوهشی خانم دکتر نسیم گنجی، به عنوان طرح روی جلد مجله معتبر ACS Applied Nano Materials انتخاب و به چاپ رسیده است

مقاله پژوهشی خانم دکتر نسیم گنجی، به دعوت هیئت سردبیری به عنوان طرح روی جلد مجله معتبر ACS Applied Nano Materials از انتشارات انجمن شیمی آمریکا، انتخاب و به چاپ رسیده است.

مشاهده بیشتر
Dr Abolfazl Rezaei’s paper published as outstanding article in prestigious Earth System Dynamics journal

انتخاب مقاله پژوهشی هیات علمی دانشگاه به عنوان مقاله برجسته در مجله معتبر Earth System Dynamics

مقاله پژوهشی آقای دکتر ابوالفضل رضایی، از سوی سردبیر مجله Earth System Dynamics ، به عنوان مقاله برجسته انتخاب و به چاپ رسیده است.

-

قهرمانی تکواندو کار تیم دانشگاه در مسابقات ورزشی دانشگاه‌های منطقه سه کشور و کسب سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان

تکواندوکار تیم دانشگاه با قهرمانی در رقابت‎های ورزشی دانشگاه‎های منطقه سه کشور موفق به کسب سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان در سال ۱۴۰۳ شد.

Dr Nahid Azimi new Head of Physics

دکتر ناهید عظیمی به سمت رئیس دانشکده فیزیک دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از طرف دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دکتر ناهید عظیمی به سمت رئیس دانشکده فیزیک دانشگاه منصوب شد.

-

طرح استادیار دانشکده علوم رایانه و فناوری اطلاعات مجری طرح برگزیده دانشگاهی/پژوهشگاهی سال ۱۴۰۲ شد

طرح استادیار دانشکده علوم رایانه و فناوری اطلاعات مجری طرح برگزیده دانشگاهی/پژوهشگاهی سال ۱۴۰۲ از دفتر ارتباط با جامعه و صنعت شد.

اولین گردهمایی دانشجویان بین‌المللی استان زنجان در دانشگاه برگزار شد

در روز ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ اولین گردهمایی دانشجویان بین‌المللی استان زنجان در سالن همایش‌های دانشگاه برگزار شد.

PhD alumnus wins Ahvazi Brain and Cognition Award

کسب جایزه مغز و شناخت اهوازی توسط دانش‌آموخته دکتری فیزیک دانشگاه

جایزه دهمین دوره مغز و اعصاب اهوازی به آقای مجتبی مددی اصل، دانش‌آموخته دکتری فیزیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اعطا شد.

پذيرش بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان سال ۱۴۰۳

به اطلاع می‌رساند، دانشگاه تحصيلات تكميلی علوم پايه زنجان مطابق آيين‌نامه ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمی جهت ورود به دوره‌های بالاتر، اقدام به پذيرش دانشجو می‌نمايد.

Dr Hamid Hadi Alijanvand new Head of Biological Sciences

دکتر حمید هادی علیجانوند به سمت رئیس دانشکده علوم زیستی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از طرف دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دکتر حمید هادی علیجانوند به سمت رئیس دانشکده علوم زیستی دانشگاه منصوب شد.

مشاهده بیشتر
Members of the board of Agricultural Industries and Services Development Company visit IASBS

دیدار شرکت گسترش صنایع و خدمات کشاورزی از دانشگاه

هیات مدیره شرکت گسترش صنایع و خدمات کشاورزی از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند.