استاد اکسل کلاین، نماینده بورس‌های تحقیقاتی کشور آلمان از دانشگاه بازدید کرد

در راستای افزایش همکاری‌های بین‌المللی و آشنایی با فرصت‌های تحقیقاتی و پژوهانه‌های موجود در کشور آلمان، دکتر اکسل کلاین، استاد شیمی معدنی دانشگاه کلن کشور آلمان، از تاریخ 13 لغایت 15 مهرماه میهمان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بودند. استاد اکسل کلاین مؤلف بیش از 190 مقاله علمی، مقاله مروری و کتاب و همچنین ویراستار علمی دو مجله شیمی و داور فعال بورس‌های تحقیقاتی کشور آلمان ((DAAD، Humboldt و DFG)) هستند.

استاد کلاین دو سخنرانی با عناوین ((آشنایی با فرصت های تحقیقاتی موجود در کشور آلمان در قالب برنامه های DAAD، Humboldt و DFG)) و ((شیمی کئوردیناسیون از مفاهیم پایه تا کاربرد های متنوع شیمیایی)) ارائه نموده و از آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی نیز بازدید کردند.

دکتر کلاین و استاد بابک کریمی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، طی جلسه‌ای در خصوص بهبود همکارهای علمی و بین المللی به گفتگو پرداختند.

چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

استاد اکسل کلاین، نماینده بورس‌های تحقیقاتی کشور آلمان از دانشگاه بازدید کرد