رایاهلث: سیستمی برای بهبود فرایندهای آموزشی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان

"رایاهلث" سیستمی است که توسط تیم توسعه نرم‌افزار آزمایشگاه بیوانفورماتیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با مدیریت دکتر زهرا نریمانی و دکتر مهدی وثیقی و با همکاری تیم تحقیقات سرطان ABC دانشگاه علوم پزشکی و با پشتیبانی انجمن حمایت از بیماران سرطانی مهرانه توسعه یافته است. این سیستم نرم‌افزاری، در راستای افزایش آگاهی نسبت به عوامل تأثیرگذار در سرطان و نحوه‌ تشخیص زودهنگام این بیماری تولید شده است. هدف این اپلیکیشن موبایل، جمع‌آوری عوامل خطرِ سرطان افراد و ارسال یادآورهای مناسب جهت انجام تست‌های تشخیصی در افراد است.

همچنین بخش مهمی از این اپلیکیشن، به آموزش و یادآوری خودآزمایی جهت تشخیص زودهنگام سرطان سینه می‌پردازد. از جمله مزایای دیگر این اپلیکیشن، امکان بررسی میزان فعالیت کاربران، امکان پیگیری کاربرانِ با ریسک بالا و ارسال اطلاعات مربوط به امکانات آزمایشگاهی رایگان جهت تشخیص است که به همین منظور، تفاهم‌نامه‌ای با انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مهرانه منعقد شده است.

اپلیکیشن موبایل "رایاهلث"، روز 24 مهرماه 98 در همایشی که در ارتباط با ماه اکتبر، ماه پیشگیری از سرطان سینه، در مهرانه برگزار شد، رونمایی گردید.

چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

رایاهلث: سیستمی برای بهبود فرایندهای آموزشی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان