اطلاعیه شماره 2- پیشگیری و کنترل شیوع کرونا ویروس

به اطلاع هم‌دانشگاهیان ارجمند دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان می‌رساند به منظور پیشگیری و کنترل شیوع کرونا ویروس و رفع نگرانی‌های دانشجویان و خانواده‌های محترم و پیرو مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا ویروس، فعالیت‌های آموزشی حضوری دانشگاه در هفته آینده (از تاریخ 10 اسفند لغایت 15 اسفند)، تعطیل خواهد بود. فعالیت‌های اداری و پژوهشی دانشگاه (شامل اساتید و آن‌دسته از دانشجویان که در خوابگاه‌های دانشگاه ساکن نیستند) به روال معمول و با حفظ کلیه موارد احتیاطی ادامه خواهد داشت.

تیمی متشکل از اساتید مجرب و همکاران محترم مرکز کامپیوتر دانشگاه در حال ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای روش‌های آموزش مجازی و از راه دور هستند و دستورالعمل و نحوه استفاده از این زیرساخت‌ها در طول هفته آینده به اطلاع اساتید و دانشجویان ارجمند دانشگاه خواهد رسید. همچنین برنامه‌ریزی برای برگزاری کلاس‌ها مطابق با سرفصل‌ها، تمدید تقویم آموزشی و یا برگزاری کلاس‌های جبرانی در حال انجام است و اعلام خواهد شد.

ساعت کار بخش اداری دانشگاه در طول هفته یادشده از 8 صبح لغایت 2 بعد از ظهر خواهد بود.

برای پیشگیری از گسترش ویروس موارد زیر رعایت می شود:

- سلف سرویس، کافی شاپ، ورزشگاه، مسجد، و خوابگاه‌های دانشجویی تا اطلاع ثانوی برای انجام امور مربوط به ضدعفونی‌سازی این بخش‌ها، تعطیل خواهد بود.

- کتابخانه صرفا برای امانت کتاب در بازه زمانی مذکور هر روزه آماده خدمت‌رسانی به همکاران محترم و دانشجویان عزیز در وقت اداری اعلام شده خواهد بود.

- از مراجعات حضوری و هرگونه گردهمائی غیرضروری اجتناب شود.

- در طی ساعات حضور در دانشگاه، صرف نوشیدنی و مواد غذایی ترجیحا با ظروف شخصی انجام گرفته، و از پذیرائی به صورت گروهی تا حد امکان اجتناب شود

هر گونه تصمیم‌گیری در خصوص تداوم تعطیلی دانشگاه و یا دستورالعمل‌های اجرائی با بررسی شرایط، در روزهای آتی به اطلاع هم‌دانشگاهیان محترم خواهد رسید.

بیایید دست به دست هم با رعایت موارد بهداشت شخصی و گروهی، خود و دیگران را از کرونا ویروس مصون بداریم.

شادابی و سلامت هم‌دانشگاهیان ارجمند را از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نماییم.

جمعه، ۹ اسفند ۱۳۹۸

اطلاعیه شماره 2- پیشگیری و کنترل شیوع کرونا ویروس