دکتر سیف‌اله رسولی به عنوان سرپرست بنیاد نخبگان استان زنجان منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمود سعادت فومنی، قائم مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان، دکتر سیف‌اله رسولی، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، به عنوان سرپرست بنیاد نخبگان استان زنجان منصوب شد.

در متن حکم قائم مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان خطاب به ایشان آمده است:

" نظر به ضرورت تمهید و تسهیل شکوفایی و ثمربخشی نخبگان عزیز در استان زنجان و ایجاد و تقویت همفکری و همکاری میان نخبگان و مسؤلان آن استان و با توجه به مراتب علمی، تعهد و کارآمدی که از آن برخوردارید، جنابعالی را به عنوان سرپرست بنیاد نخبگان استان زنجان منصوب می‌نمایم.

شایسته است، با اتکال به خداوند متعال، در چارچوب اساسنامه بنیاد ملی نخبگان، آئین‌نامه تأسیس و اداره نخبگان استان و مصوبات هیأت امنای بنیاد و با بهره‌مندی از مشاورت نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر در سطوح مختلف، به هماهنگی امور مربوط به نخبگان و کمک به شناسایی و شکوفایی استعدادهای برتر و پشتیبانی از تلاش‌های ذی‌قیمت آنان با استفاده بهینه از توانمندی‌های ارزشمند استان همت گمارید."

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این عنوان را تبریک گفته و موفقیت ایشان را در انجام مسئولیت محوله از خداوند متعال خواستار شدند.

دوشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۸

دکتر سیف‌اله رسولی به عنوان سرپرست بنیاد نخبگان استان زنجان منصوب شد