مقاله مشترک عضو هیات علمی دانشکده علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات در مجله لانست چاپ شد

دکتر مهدی بهلولی، عضو هیات علمی دانشکده علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان با همکاری تعداد قابل توجهی از دانشمندان علوم داده و علوم پزشکی از سراسر جهان موفق به چاپ نتایج تحقیق خود در مجله لانست، یکی از معتبرترین مجلات علوم طبیعی با ضریب تاثیر ۵۹ شده‌ است. مقاله مذکور تحت عنوان «آنالیز داده‌های سرمایه‌گذاری حوزه بهداشت و سلامت برروی بیماری‌های ایدز، سل و دستیار سلامت به عنوان ‌دستاوردی به سوی برنامه توسعه پایدار» چاپ شده  و از طریق سایت اصلی مجله قابل دسترسی است.

دکتر بهلولی با مشارکت محققین دانشگاه علوم پزشکی ایران و به عنوان عضو اصلی شبکه سراسری همکاری‌های سلامت بیماری‌ها که از زیرشاخه‌های سازمان جهانی بهداشت است و مسئولیت جمع‌آوری و تحلیل داده‌های سلامت و پزشکی ملی و استفاده از روش‌های علوم داده در آنالیز دادهها را بر عهده دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این مقاله، به لینک مجله لانست مراجعه نمائید.

چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹